MERETE WEDELL-WEDELLSBORG

Merete Wedell-Wedellsborg er cand.psych. og ph.d. i erhvervsøkonomi. Hun driver en erhvervspsykologisk praksis, hvor hun primært arbejder med klienter i den finansielle og farmaceutiske sektor. Hun coacher ledere og leverer skræddersyede ledelsesprogrammer.

I 2011 åbnede hun Erhvervspsykologisk Praksis, hvor hun arbejder med topledere, ledelsesteams og bestyrelser fra over 20 førende virksomheder inden for bl.a. finans og pharma.

Tidligere i sin karriere arbejdede Merete i Forsvaret, Right Management og Danske Bank – hvert sted med ledelsesudvikling og organisationspsykologi.

En række af Meretes klienter interesserede sig for, hvordan de kunne opbygge bæredygtig high performance. Den interesse fik Merete til at undersøge, hvad der skal til for at præstere under pres over en lang periode.  

Merete rejste til West Point Military Academy, NATO Defense College, Stanford University, og Silicon Valley i USA og interviewede ledere, iværksættere og investorer. Hendes arbejde udkom i bogen Battle Mind. At præstere under pres.

Læs mere om bogen her.

Kontakt
merete.wedell@gmail.com
+45 2242 1672

Merete er blevet professor i lederskab, hos IMD Business School.

Merete arbejder med klienter fra virksomheder og organisationer og tilbyder ikke supervision af psykologer eller forløb for private.